Skip to content

A kutyája fizetett elő a pornócsatornára

Thomas Barnes nemrégiben arra lett figyelmes, hogy a tévé kapcsolgatása közben rábukkant egy olyan csatornára, amiért mi gyerekkorunkban röhögtünk volna a markunkba. Persze feltettünk volna sok kérdést, természetesen csakis úgy, mintha a testvérünkkel vagy egy ismerősünkkel történtek volna a dolgok. A gazdi egyébként állítja, ő ugyan nem fizetett elő a csatornára, amiből kifolyólag a DirectTV szolgáltató nem sokkal később küldte is a csekket.

Thomas rájuk is csörgött, hogy elmagyarázza, ő bizony nem fizetett elő rá, a kutyája, Marino játék közben ugrott rá a távkapcsolóra és fizetett elő rá. Ekkor még nem tudták, hogy ez csak az előjáték volt. Ugyanis a szolgáltató megígérte neki, hogy visszavonják az előfizetést és minden megy tovább a régi kerékvágásban. Ez azonban nem történt meg, a pornócsatorna továbbra is elérhető volt legnagyobb bánatára. Ment is az újabb telefon a szolgáltatóhoz, ahol ismét ugyanezt az ígéretet kapta. Majd miután nem változott semmi, végül Barnes befizette a számlát, a szolgáltató pedig ennek örömére nem hogy a Hustlert elvette tőle, de az összes csatornát lekapcsolta nála.

„Az a 70 dollár a megélhetésem része volt, ezzel egyenesen a számból vették ki az ételt. Olyan, mintha ellopták volna tőlem, de ők ezt nem voltak hajlandóak belátni.”

Az egyébként rokkantnyugdíjas férfi panasszal élt az Amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságnál, ahol elmagyarázta a történteket, a kutyával való játéktól egészen a csekk befizetéséig. Erre regálva a DirectTV ismét egy ígérettel élt, most azzal azonban, hogy jóváírják a következő számlán az összeget.

Forrás: humenonline

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük