Skip to content

A legmocskosabb pornófilm fogja megtisztítani bolygónkat?

A Pornhub szereti összekötni a kellemeset a hasznossal. Jótékonysági pornófilm nézésére már korábban is adtak alkalmat, mikor a méhek megmentését tűzték ki célul. Most a világon a legmocskosabb pornófilm kerül majd közszemlére. A szó szoros értelmében. Ezennel bolygónk óceánjainak a műanyagtól való megszabadítása a tét. Vegyük hát nagyon komolyan!

A Pornhub egy újonnan alakult szárnya, a Pornhub Cares egy olyan pornófilmet fog készíteni, melyet a világ legszemetesebb tengerpartján forgatnak – írja a Forbes. Minden egyes megtekintés után adományt juttatnak az Ocean Polymers nevezetű non profit cégnek, melynek tagjai az óceánok megtisztításáért küzdenek.

Az Ocean Polymers vezetője így nyilatkozott egy sajtóközleményben:

“Biztos vagyok benne, hogy partnerként a Pornhub nem mindenki számára tűnik a legegyértelműbb választásnak erre a projektre, de izgatottak vagyunk, amiért együttműködnek velünk, és ennyire elkötelezettek abban, hogy jóra használják fel a népszerűségüket”

A film címe Leolulu, és a mindenféle explicit tartalomtól mentes ám felettébb frappáns előzetesét alább lehet megtekinteni:

Ha mindez nagyon feltüzelné esetleg az embereket Földünk megmentéséért, ezen az oldalon kaphatunk további életmóddal kapcsolatos tanácsokat a jótékonysági pornónézésen felül.

Na ki áll készen a teknősök megmentésére?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük