Skip to content

Aladdin: jön a következő élőszereplős rész?

Az előző élőszereplős Aladdin Disney-remake kifejezetten fényes fogadtatásban részesült Mena Massouddal és Naomi Scottal a főszerepben. Főleg a sokaknak csalódást okozó Dumbó után volt nagy felüdülés. Annyira pergett Guy Ritchie kereke, hogy mikor a második legmagasabb bevételű Disney-film lett a kategóriában, felmerült a folytatás lehetősége. Így tehát még nem kell a dolgot készpénznek venni, de reményekkel nézhetünk a jövő felé.

Pár hétre rá, hogy az Aladdin megugrotta az 1 milliárd dolláros bevételt, Dan Lin, a film egyik producere, kecsegtető álláspontot foglalt a következő rész tekintetében – írja a Puliwood:

“Az első film fejlesztésekor természetesen a lehető legjobbat akartuk kihozni, és a közönségre bízni a döntést, hogy szeretnének-e többet látni belőle. Én azt mondanám, hogy igen. Többször is megnézték a filmet – rengeteg rajongói levelet kaptunk olyanoktól, akik visszamentek, hogy megmutassák a barátaiknak és a családjuknak is. Úgy érezzük, lenne még mit elmesélni. Ugyanúgy kezelnénk a folytatást, mint az első Aladdint, vagyis nem másolnánk le képkockáról képkockára egy már létező alkotást, de határozottan merítenénk azokból az anyagokból. Szóval anélkül, hogy túl sokat elárulnék, most azt vizsgáljuk, hogy mi lenne a legjobb irány a franchise számára.”

Maguk a rajzfilmek a szó szoros értelmében is a leendő Aladdin-filmek kincsesbányái lesznek. Eredetileg a rajzfilm második része 1994-ben látott napvilágot az Aladdin és Jafar címmel és kissé megosztó véleményekkel. A harmadik és egyben utolsó rész, az Aladdin és a tolvajok fejedelme azonban már egy picivel jobban aratott a nézőközönség körében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük