Skip to content

Az amerikai haditengerészet valóban UFO-t látott

Valami van a levegőben. Csak azt nem tudjuk, mi. Vajon Stephen Hawkingnak tényleg igaza volt a földönkívüliekkel kapcsolatban? Az amerikai haditengerészet válaszol. Már 2017-ben és 2018-ban is kiszivárogtak tőlük videók a New York Times oldalára. A felvételeken mindenféle látható szárny, illetve hajtóművet nélkülözve hasította az eget valami beazonosíthatatlan repülő tárgy (UFO).

A 2004-ben készült felvételen nem csupán 3 méterrel a felhők felett, hanem 24 km-es magasságban a haditengerészet pilótái kiszúrták a fent említett verdát. Itt kezdődik a durva rész. A szerkentyű lezuhant 6 km-es magasságba, ott lebegett picit, majd kikerülve a radar látószögéből feltehetőleg felment a mennyekb…khm szóval fel.

A friss hír ezzel kapcsolatban pedig az, hogy az információk ezennel meg is lettek erősítve a Black Vaultnak, egy hírszerzéssel foglalkozó híroldal közleménye szerint. Azt is benne áll, hogy egy korábbi pentagoni dolgozó szivárogtatta ki a videókat, melyeket belső használatra kapott csak meg egy témába vágó anyag elkészítésére a pilóta nélküli járműveket (UHV) illetően. Josh Gradisher, az ügy szóvivője kijelentette, hogy valóban, 2004 és 2015 között azonosíthatatlan légi jelenséget érzékelt hivatala a katonai légtérben – írja a CBS.

Viszont senki nem állít semmi biztosat.

Csak valami van a levegőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük