Skip to content

Az élet császárai, avagy az erdőben gruppenező nyugdíjasok

Connecticut, erősen kedvelt helyszíne az a természetvédelmi övezet, Fairfeild, ahol augusztus 9-én, 6 huncut kis nyugdíjast tartóztattak le. Na nem éppen azért, mert az összekuporgatott nyugdíjukat éppen eldzsangázták – bár ki tudja, mit toltak előtte, valószínű, nem a vicces hókiflit dobta be a közösbe a mammer előtte -, hanem őt vágta partiba a hat fős társaság 5 férfi tagja. A nénike férje is ott volt a csapatban. Kölcsöndobta a spanoknak. Most mi van abban.

A díszes társaság legfiatalabb tagja 62 éves, míg a legidősebb a hölgyemény volt, a maga 85 esztendejével. Egyébként a neten is megtalálható egy “titkos” városi szexkalaúz alapján eléggé sokan szoktak cirkuszt csinálni a bóhocukkal, annak ellenére, hogy a rendőrségre elég sok bejelentés érkezett korábban, ami után fokozott ellenőrzés alá vették a környéket.

A Daily Mail bulvárlap szerint a nyugdíjasokat kihallgatták, ezután szabadon távozhattak, de csak azután, hogy megígérték, megjelennek a bíróságon. A vád garázdaság, közüllük kettőjüknek közszeméremsértéssel is szembe kell néznie.

Sose rosszabb nyugdíjas éveket. Legalább friss levegőn voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük