Skip to content

Heti koncertajánló – Budapest

Nem tudod mit kezdj magaddal a jövőhéten? Pedig minden nap tartogat valami izgalmas zenei élményt, amit most megosztunk veletek. Éljetek velük!

Május 20. Hétfő – Cortney Barnett | Akvárium klub

A hét első napjain egy különleges produkciót hallhatunk az Akváriumban. AZ Ausztrál Courtney Barnett érkezik ide. A számtalan díjjal kitüntetett előadó az indie rock képviselője, dalaiban mély gondolatokat fogalmaz meg, ezeket saját maga kíséri gitárjával. A 20:00-kor kezdődő eseményen a Mayberian Sanskülotts lép majd fel előzenekarként.

Belépő: 8 900 Ft – 12 900 Ft

Május 21. Kedd – Harmadik Figyelmeztetés | Pesti Magyar Színház

10 éves fennállását ünnepli a színészzenekar, amit egy fergeteges jubileumi bulival ünnepelnek meg a Magyar Színházban. Az alábbi színészek lépnek fel: Cserna Antal, Fillár István, Gémes Antos, László Zsolt, Pethő Gergely, Wágner-Puskás Péter. Remek slágerek csendülnek majd fel ezen a különleges estén.

Belépő: 2 500 Ft – 3 800 Ft

Május 22. Szerda – Ken Hensley & live fire| A38 hajó

Szerdán érkezik az A38 hajóra a Hammond orgona egyik nagy bűvölője. Ken Hensley a Uriah Heep alapítója megmutatja, hogyan fonódik össze az orgona utánozhatatlan hangja a hard rock-kal. Az idén 74 éves zenész kiváló zenekarával megrengeti majd a hajót.

Belépő: 6 900 Ft (elővételben); 7 500 Ft

Május 23. Csütörtök – Hangácsi Márton | Dürer Kert

Egy igazi életigenlő koncert lesz a Dürerben, amit egy szál gitárral prezentál Hangácsi Márton. Egyedül van, de mégis olyan mitnha egy komplett zenekarral állna színpadra. A különleges hangulatú fellépés 20:00-kor kezdődik majd.

Belépő: Ingyenes

Május 24. Péntek – Cimbaliband| Belfeszt

A Cimbaliband Balkán projekt az V. kerületben lép fel, az Erzsébet téren. A koncert a Belfeszt keretében lesz. Az egyik legnagyobb ingyenes zenei fesztivált idén 13. alkalommal rendezik meg, amelynek keretében több zenekar is fellép. A balkáni dallamokat 20:00-tól hallhatjuk. Legyen tánc!

Belépő: Ingyenes

Május 25. Szombat – Horváth Tamás|
Budapest Park

A Budapest Parkban a kiváló dalszerző-énekes lép fel. Népzenével ötvözött zenéje sokakat megragad, így a tavalyi nagysikerű parkos koncertje után szombaton ismét látni és hallani lehet majd őt. 17:00-kor lesz a kapunyitás.

Belépő: 3 900 Ft

Május 19. Vasárnap – MAO | Budapest Music Center

A Modern Art Orchestra Szirtes Edina Mókussal és a Szirtes Quintet-tel mutatja be új lemezét. A Jazz és kortárs klasszikus zenét játszó együttes egy különleges utazésra invitál amit 19:30-tól sok kiváló zenésszel együtt terveznek megejteni.

Belépő: 1 800 Ft (elővételben); 2 200 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük