Skip to content

Igy néz ki képeken a hamarosan érkező Samsung Galaxy Note 10

Már csak egy hónapra vagyunk a hivatalos bemutatótól, viszont már nagyjából mindent tudunk az érkező zászlóshajóról. Ugyan hivatalos képek és információk még mindig nem kerültek ki, több forrás is megerősítette az alábbi renderképeket. Két változat fog érkezni az új Note szériából, az egyik 6,3 inch, míg a másik változat 6,75 colig nyújtózkodott az előlapon. Infinity-O Display, ami továbbra is a csodálatos színekkel és élességgel működő Super Amoled lesz. Felbontásról nem tudunk sokat, valószínűleg az évek óta hasnzálatos QHD+ felbontás lesz. Ami mellett valami botrányosan vékony kávák csücsülnek majd, így ténylegesen kihasználják az előlap minden hasznos milliméterét.

Kamerából az előlapon csupán egy 10 megapixeles szenzort kapunk, nem úgy, mint az S10 plusznál, ami itt középen helyezkedik el. Valahogy élhetőbb megoldásnak vélem, mint a jobb szélre kirakott kettőt. Hátul azonban már egy trió kapunk, amiből két szenzor 12, míg egy 16 megapixeles lesz. 2x optikai zoom, illetve Time of Flight szenzort is kapunk. Processzor téren a tengerentúlon valószínűleg továbbra is a Snapdragon 855-ös fog munkálkodni, míg itt a hanyatló nyugaton a Samsung saját gyártású lapkája, az Exynos 9820-as teljesíthet majd szolgálatot.

Vagy dobnak egy nagyot, és beállnak az első gyártók közé és bedobják a saját 7nm-es processzorukat. Memóriából 8-12 gigabájtig terjedő szegmensre számíthatunk, háttértár pedig a megszokott 128-tól 1TB-ig fog terjedni. Természetesen érkezi fog ebből a modellből is az 5G-t támogató verzió, hogy minden igényt kiszolgálhassanak. Várhatóan az S pent is megreformálják újra, hisz továbbra is a legnagyobb érv a Note széria mellett az érintőceruza használhatósága és praktikussága. Meg persze a kamerázási képességei, habár a 2x-es optikai zoom nem egy nagy fegyvertény, ha azt vesszük alapul, hogy a már hónapok óta piacon lévő konkurencia 5x optikai zoomal büszkélkedhet.

Hivatalosan augusztus 7-én fogják bemutatni a Samsung csúcskategóriás mobilját, ami mellé valószínűleg betuszkolják az új Galaxy Watch, illetve az új Galaxy tablet bemutatóját is.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük