Skip to content

Örökkévalók: jön az első felvállaltan meleg szuperhős

2020. november 6. A nap, mikor világot lát első nyíltan homoszexuális szuperhősünk az Örökkévalók c. filmmel átlépve a Marvel Moziverzum küszöbét.

Kevin Feige a Good Morning Americanak azt is felfedte, hogy egy az identitását meghatározó házas, sőt, családos “he”-ről. Ez alapján arra következtethetünk, hogy a következő gárdából fog kikerülni kivételes szuperhősünk: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry (Phastos), Don Lee Gilgamesh), Barry Keoghan (Druig), Kit Harrington (Fekete Lovag).

Egyéb forró helyzetek az Örökkévalók c. filmen kívül is voltak már a Marvel Univerzumban. Például a Valkűrt játszó Tessa Thompson a Thorban. Az ő biszexuális karaktere ugyan kissé kihasználatlan maradt a Ragnarökben, ezért a Thor negyedik részében már nagyobb hangsúlyt fektetnek majd rá. Olyannyira, hogy erősítésként király helyett királynő kerestetik majd 2021 májusában, mint az a San Diego-i Comic Conon kiderült. Így már két dátumot is meleg szuperhősök foglaltak el a listában. Továbbá a Végjátékban is szerepelt már meleg karakter, az Amerika Kapitány terápiás alkalmán. Az illető maga a rendező, Joe Russo volt.

A kérdés már csak az, ki lesz az első meleg szuperhős?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük