Skip to content

Trónok harca: saját sorozatot kap a Targaryen-dinasztia

A Deadline értesülései szerint az HBO nemsokára rábólinthat egy a George R. R. Martin Tűz és vér c. könyvére alapuló sorozat pilotjára. Egy a Trónok Harca világába elhelyezett Targaryen-dinasztia 300 évvel korábbi múltját feltáró előzménysorozatra számíthatunk. Illetve ez a megfogalmazás kissé sántít, máris megmondom, miért.

Ugyanis Brian Cogman már jóval korábban felvetette az ötletet, azonban akkor az HBO elutasította őt, és átigazolt az Amazonhoz hogy a Gyűrűk Ura-sorozaton dolgozzon inkább. Most azonban a gyümölcs már megérett arra, hogy leszakítsák. Az egyik vezető producer nem más, mint maga a Trónok Harca szerzője, George R. R. Martin lesz, továbbá a Kolónia c. sorozat révén ismerhető Ryan Condal fog még a keze alá dolgozni.

Martin egy korábbi blogjában egyébként már utalt is arra, hogy nagyjából még öt előzménysorozatra készülhetünk, melyből már a három a rendes kerékvágásban halad, egynek pedig már el is készült a bevezető epizódja. A stáblista olyan színészekkel lesz teletűzdelve, mint Naomi Watts, Miranda Richardson, John Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough és Jamie Campbell Bow.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük