Skip to content

Újabb évaddal érkezhet a Netflixre a Peaky Blinders

Hamarosan visszacsapódhatnak a Peaky Blinders rajongói/leendő rajongói a Netflix képernyője elé. Nagy-Britannia egyik legkiválóbb BBC-sorozatának elképzelhetően eddigi legkiválóbb évadának nézhetünk elébe.

A Peaky Blinders a két világháború közti Nagy-Britanniában, Birminghamben játszódik. A főszerepben Cillian Murphy (Tommy Shelby) és néhány Trónok harcában játszó színészt is viszontláthatunk.

Ugyan konkrét dátumot még nem mondtak az évad kijövetelére, de a korábbi időviszonylatokból következtethetünk – olvashatjuk a Digital Spy oldalán. A negyedik évadot 2017 márciusában kezdték el forgatni, és novemberben lehetett megtekinteni. Az ötödiknek tavaly októberben vágtak neki ;). A forgatás már januárban, az post-production pedig júniusban ért véget.

Így elképzelhetően szeptember környékén már nem e cikkel, hanem a Netflix képernyőjével szemben rághatjuk a körmeinket, azon aggódva, hogyan épül le mentálisan a mi Shelbynk vagy éppen ki, hogyan éli túl a megpróbáltatásokat, kit feszítenek keresztre, és mit robbant fel Birmingham bandája?

https://www.instagram.com/p/B0idb-QgMWH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük