Skip to content

Újraforgatja a Disney a Reszkessetek, betörők!-et

Ha nem lenne tele az ember töke azzal, hogy a Disney annyi energiát ől az új filmek gyártásába, ahány szülői értekezlet van egy árvaházban, akkor jön a végső csapás: A Reszkessetek, betörőket is újra feldolgozzák. Ha pedig ez nem lett volna elég, Bob Iger, a Disney vezérigazgatója tetézte azzal, hogy a Ben Stiller féle Éjszaka a múzeumban-t is remakelnék.

Mindezt pedig feltolnák az idén ősszel induló Disney+ streaming szolgáltatásukba, ami egész baráti áron, 7 dolláros előfizetéssel lesz elérhető amerikában. Hozzánk természetesen vagy egyáltalán nem, vagy csak jövő év végére juthat el. A filmek egyébként korábban még a 20th Century Fox tulajdonában voltak, amit nemrég bekebelezett a Disney. Emelett kezdéskor rengeteg Star Wars és Marvel sorozat lesz elérhető rajta – a Netflix legnagyobb bánatára-, 7500 epizóddal és 400 filmmel fogja fogadni kezdéskor az előfizetőket.

Egyelőre nem tudni semmit a filmekkel kapcsolatban, sem azt, hogy mikorra készülhet el, de színészekkel kapcsolatban sincs semmilyen információ, ki játszhatja legközelebb Kevin McCallistert. Mindenesetre mindenre szükségünk volt, de nem egy Reszkessetek, betörők rebootra. A Disney máshogy gondolja. És ahogy a séma mutatja, ezzel is hatalmasat kaszálnak majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük