Skip to content

McDonald’s: Végre házhoz is szállít Budapesten

Nagy nap ez a mai, ugyanis sokak kedvenc gyorsétterme új szervezkedésbe kezdett. Mától a McDonald’s a NetPincérrel karöltve házhoz is szállít!

Ugyan egyelőre még csak a próbaüzemet indították, el, és nem kerítettek az akciónak nagy feltűnést, de aki figyelmesen böngészi a NetPincér weboldalát/applikációját, felfedeztheti a nagy változást. Persze az intézkedésnek még megvannak a maga korlátai. Jelenleg még csak a VIII. kerületi pontoknál igénybevehető a szolgáltatás, és egyelőre csak a Kiskörúton belülre vonatkozik de. 11 órától egészen este 10-ig.

Egyébként a McDonald’s ételeinek házhozszállítása már Európaszerte bevett szokás. (Az érintett országok közé tartozik például Ausztria és Románia is.)

Magyarország 89 éttermének több, mint fele helyi vállalatok kezében van és franchise-átvevőként működik. 49, azaz az éttermek nagy többsége Budapesten található. A hazai Meki nemrég azzal keltett nagy feltünést, hogy Scheer Sándor, Orbán egyik támogatott építőcégének, a Market-csoport tagja, kezébe került a McDonald’s magyar hálózata.

A McDelivery várhatóan bővülni fog a tesztidőszak tapasztalataihoz mérten, és jóllehet, egy kis idő múlva már az ország egész területén igénybevehető lesz a szolgáltatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük