Skip to content

BRÉKING: Véget ért a The Walking Dead

Szinte egyik pillanatról a másikra jelentették be, hogy véget érnek a The Walking Dead képregények. Bár az AMC csatorna már készíti a széria következő szezonját, a sorozat alapjául szolgáló képregénynek hivatalosan is vége. A történetet Robert Kirkman és Charlie Adlard találta ki, amely 2003-ban debütált.

A The Walking Dead-ból nem csak sorozat, hanem spin-off és tévéfilmek is készültek. A képregény alkotói számára még ezek sem voltak elegek ahhoz, hogy tovább folytassák a sztorit, így 193 lapszám után befejezik a történetet. Már az előző szám is meglepetés volt a rajongók számára, hiszen egy sokkoló halállal ért véget. A készítő Kirkman elárulta, hogy miért is nem jelentette be időben a lezárást. Elmondása szerint nem szereti tudni, hogy mi következik. Szereti a spontaneitást, nem szeret előre tervezni. Éppen ezért nem akarta előre eltervezni a lezárást.

“A The Walking Dead mindig a meglepetésekre épült. Nem tudni, hogy mi következik a következő oldalon, ki és hogyan fog meghalni.”

Az utolsó lapszám háromszor akkora lett, mint a többi rész, így is tisztelegnek a rajongók előtt, hogy ennyi ideig kitartottak a képregény mellett. A 193-as rész Amerikában már megvásárolható, így akik nem akarják még tudni a történet végét, azoknak ajánlatos óvatosan bánni a rajongói oldalakkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük