Skip to content

Érkezik a 13 okom volt negyedik évada

J. Asher regénye 2007-ben jelent meg, amely hatalmas port kavart. Csak jóval később, 2010-ben reppentek fel az első hírek azzal kapcsolatban, hogy műsorra vinnék a történetet. Első körben Selena Gomez neve merült fel, mint főszereplő, ám az énekesnő végül csak a háttérmunkálatokban segédkezett. A széria első szezonja 2017-ben debütált a Netflix-en óriási sikerrel.

A történet szerint Hanna Baker öngyilkossága előtt kazettára vette gondolatait, amelyet sorban elküldött azoknak az embereknek, akik okolhatóak a haláláért. Ez már önmagában is brutálisan hangzik, nem csoda, hogy rengeteg szülő ellenezte, és ellenzi a sugárzását a mai napig. Egyelőre vitatható, hogy milyen mértékben, de az biztos, hogy sok fiatalra hatással volt az alkotás, amelynek negyedik évadát már javában készítik a platformra. A Netflix nem titkolja, hogy az egyik legsikeresebb szériájáról van szó, így nem hajlandó lemondani róla annak ellenére sem, hogy sokak szerint már túl sok lesz a történetből, amely eredetileg egyetlen kötetből állt.

A forgatások a hónap végén kezdődnek meg Kaliforniában, amelynek első részét Brian Yorkey írta. Érdekesség továbbá, hogy a Netflix egyelőre a harmadik szezont sem mutatta be, amelynek premierje várhatóan októberben lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük