Skip to content

Érkezik a Stranger Things 4. évada – Itt az első teaser

Nem volt kérdés, hogy a harmadik évad zárását követően folytatódik-e a nagysikerű sorozat, ám most már biztosra vehetjük, hogy érkezik a negyedik szezon a Netflix jóvoltából.

Már egy ideje tudtuk, hogy már nem sokat kell várni a hivatalos bejelentésig. A Netflix sikerszériája a harmadik évad után hamarosan folytatódik, hiszen kiderült, hogy Eleven és a srácok sztorija még koránt sem ért véget.

A rendező és producer maga is megosztotta a hírt és az első betekintőt a folytatáshoz, amely bár nem sokat mutat, de legalább kellően felcsigázza a rajongókat. A teaser végén a “Többé már nem Hawkinsban vagyunk” feliratot olvashatjuk, amely sok mindent rejthet magában a negyedik szezonhoz kapcsolódóan.

A szériát készítő Matt és Ross Duffer többéves szerződést írtak alá a streaming szolgáltatóval, így hamarosan újabb alkotásokra számíthatunk tőlük, amelyek csakis itt lesznek megtalálhatóak.

A Stranger Things folytatásának premierjéről egyelőre semmi információ nincs, de a költségvetést tekintve 2021 előtt nem valószínű, hogy felkerül a kínálatba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük