Skip to content

Év végén kerül mozikba Emma Watson és Meryl Streep közös filmje

A Little Women című alkotás főszerepében olyan színésznő áll, akit szinte minden fiatal ismer. Emma Watson 2001-ben vált ismertté a Harry Potter által, amely 11 éves korában meghozta neki az átütő sikert. Mind a nyolc moziban ő alakította Hermione Granger karakterét, az utolsó filmet követően pedig olyan alkotásokban tűnt fel, mint az “Egy különös srác feljegyzései” vagy éppen a “Noé” című bibliai sztori.

A “Kisasszonyok” kapcsán nemrég tudtunk meg több információt. Az első és legfontosabb ezek közül, hogy idén karácsonykor kerül bemutatásra, azaz december 25-én már nézhető lesz az amerikai mozivásznakon, idehaza másnap válik elérhetővé. Az adaptációban olyan színészek működtek közre, mint az Oscar-díjas Meryl Streep, illetve Laura Dern, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet és Florence Purgh. A pár napja megjelent fotókból kiderül, hogy látványvilágban biztosan tarolni fog az alkotás.

A történet Louisa May Alcott regénye alapján készült, amelyet korábban már sokszor feldolgoztak, legutóbb például egy minisorozatként. A sztori a Mars lányokról szól, akiknek egyetlen lehetőségük a szűkös anyagi körülményekből való kitörésre, ha megfelelő férjet találnak maguknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük