Skip to content

Itt a Little Monsters első előzetese

Hamarosan bemutatásra kerül Lupita Nyong’o legújabb filmje, amely a Little Monsters nevet kapta. Idén pár bejelentésre került pár zombivígjáték, pár premiert is láttunk már, de nemsokra érkezik a következő hasonló alkotás.

Úgy tűnik, hogy idén nagy sikernek örvendenek a zombis mozik, hiszen ott van a Jim Jarmusch-féle The Dead Don’t Me, de ne feledkezzünk meg a Zombieland 2-ről sem. Mindezek mellett novemberre tűzték premierre a Little Monsterst, amely bemutatja az élőhalottak támadását, de egy kicsit más formában.

Az Oscar-díjas színésznő a Mi után újra egy horrorszerepet vállalt, ám ezúttal nem egy komoly szerepet fog magára ölteni a november 15-én megjelenő komédiában, hanem komikusi tehetségét is megcsillogtatja. Az alkotásban egy iskolai tanárnőt alakít majd, aki egy csapat gyereket pesztrál egy kiránduláson. Épp itt tör rájuk a zombiapokalipszis, amely a szomszédos katonai bázison üti fel először a fejét. A hölgy próbálja megvédeni a gyermekeket, mind fizikailag, mind pedig lelkileg.

https://www.youtube.com/watch?v=8d1KP-OhBP4

Az első előzetesben láthatjuk a színésznő egy gyönyörű sárga ruhában, ahogy éppen ukuleléjén játszva próbálja lekötni a kicsiket, ám mindezt kicsit komikussá teszi a vérben úszó ruhája.

A mozi tehát novembertől látható a mozikban, nem sokkal a Zombieland második része utána, ráadásul még a halloweeni felhajtást sem tudja meglovagolni, hiszen bőven az ünnep után kerül bemutatásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük