Skip to content

Itt van pár infó a John Wick sorozatról

Hamarosan érkezik a John Wick sorozat, amelyről pár infót már meg is osztott velünk a Starz csatorna. A The Continental nem felejtődött el tehát, csak úgy döntöttek, hogy várnak még egy kicsit vele, amíg műsorra tűzik.

Eddig három John Wick film került bemutatásra, amelyek mindegyike hatalmas sikert aratott, nem véletlen tehát, hogy a harmadik rész bemutatását követően nem sokkal bejelentették, hogy érkezik a történet folytatása. Mindeközben ráadásul egy spin-offon is dolgoznak, amely időben jóval a filmek eseményei előtt fog majd játszódni.

A sztorit egyelőre nyolc részesre tervezik, ráadásul az a pletyka is felreppent, hogy a főszereplő nem is tűnik majd fel benne. Keanu Reeves neve producerként mindenképpen fel lesz tüntetve, de azt nem erőstették meg, hogy a karakter látható lesz-e a szériában.

A spin-offot Chris Collins írja és ő lesz a showrunner is, aki korábban a Maffiókon is dolgozott. Mellette producerként jelen lesz még Chad Stahelski, Basil Iwanyk és David Leitch, aki rendezi is majd az alkotást. A Starz vezetője elmondta, hogy a sorozatot csak a film negyedik részét követően mutatják majd be, tehát 2021 májusa előtt biztosan nem láthatjuk a szériát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük