Skip to content

Jégvarázs 2.: Nagyot fog szólni a jegypénztáraknál

Egy-két információt már elejtettünk korábbi irományunkban. Hisz mit nekünk globális felmelegedés, ha egyszer november 22-én Elsabadul a második Jégvarázs?! A Box office Pro jóslata szerint egy karcsú 115-145 millió dollárt összekaparó nyitóhétvége előtt állunk. Fagyira elég lesz.

A kontraszt tehát eléggé nagy lesz az előző nyitóhétvégével. Ekkor bizony kevesebb mint a felét gyűjtötték össze ennek az összegnek, fránya 67 millió dollárt csupán :(. Még csak első helyezésre sem futotta, mert az Éhezők viadala: Futótűz elég könnyedén lehagyta. (Bár nem értem miért akart a Frozen versenybe szállni a Catching Fire-rel, de ez persze nem az én dolgom, a futás sosem volt az erősségem.) Csodamód azonban a Jégvarázs időközben úgy terjedt, mint a futótűz a 400 millió dolláros summát tekintve az USA-ban, nomeg az egymilliárdot is meghaladó világszintű bevételt illetően. Ha minden a terv szerint alakul, a 3. legerősebb animációs nyitányra számíthatunk túlszárnyalva ezzel az Oroszlánkirályt (191,8 millió dollár) és A Hihetetlen családot (182,7 millió dollár)!!!

(A fázósak készüljenek pulcsival, meleg étellel, autómozi esetén pedig semmiképp ne feledkezzünk meg a fagyoldóról, mert zimankós idők elébe nézünk…)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük