Skip to content

Jön az élőszereplős női Hulk

A Disney+ a napokban rengeteg újdonságot bejelentett, köztük egy újabb Marvel sorozatot. Ha így folytatják, már nem fogjuk tudni követni a rengeteg premiert és szériát.

A Disney lerántotta a leplet egy She-Hulk szériáról, amelyről egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el, így azt sem tudjuk, hogy ki alakítaná majd a főszereplő karaktert. A She-Hulk a többi Marvel alkotáshoz hasonlóan a platformon debütálna a későbbiekben.

A képregényhősnő nem más, mint Jennifer Walters ügyvédnő, aki Bruce Banner, azaz Hulk unokatestvére. Kicsit hajaz a Superman-Supergirl párosra, de mit számít egy ilyen szériánál!? Jennifer egy lövöldözés során megsérül, ezért vérátömlesztésre volt szüksége. Mivel erre csak egyetlen személy alkalmas, aki nem más mint maga Hulk, így ő is szert tesz bizonyos képességekre. Ő lesz a zöld óriás női változata.

A Disney és a Marvel kapcsolatának egy újabb darabjához egyelőre csak egy logót kaptunk, de ez legalább bizonyítja azt, hogy valóban elkészül az alkotás. Arra is van esély, hogy vendégszerepeltetik Mark Ruffalo-t, alias Bruce Banner-t, de ahogy másról, így egyelőre erről sincsenek hírek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük