Skip to content

Jövő héten kerül mozikban A kis kedvencek titkos élete folytatása

A The Secret Life of Pets első része 2016-ban került bemutatásra. A 3D-s számítógépes animációs film rendezője Yarrow Cheney és Chris Renaud voltak, míg a produceri székbe Christopher Meledandri és Janet Healy ültek. A történetet Ken Daurio, Brian Lynch és Cinco Paul írták. Az Illumination Entertainment gyártásában készült mese az Universal Pictures forgalmazásában jelent meg 2016. július 8-án, ám idehaza csak augusztus 4-től volt a kínálatban.

A sztori egy Jack Russell terrierről szól, Max-ről, aki minden áldott nap az ajtó előtt várja, hogy a gazdája hazatérjen. Egy nap azonban nem egyedül érkezik, hanem egy újabb kutyát hoz magával, mégpedig Duke-t, aki egy sokkal nagyobb, de annál kedvesebb eb.

Max próbálja bebiztosítani a helyét, mint alfahím, ám ezt társa nem nézi jó szemmel. Egy nap sétálni mennek a parkba, ahonnan már nem vezetett hazaút, hiszen elszöknek, majd egy emberellenes falkába keverednek, amelynek vezetője egy nyúl. A csapat egy idő után rájön, hogy a két szökevény kicsit sem utálják az emberi fajt, így a mese második fele az ő elkapásukra irányult. Persze minden jó, ha a vége jó. Hazatalálnak és boldogan élnek.

A folytatás hasonló történetre fog alapulni, mégpedig Max és Duke lesznek a középpontban, de feltűnik még Hógolyó, Gidget, Rooster és persze Daisy, illetve Chloe is. A második rész elkészülte nem volt kérdéses, hiszen hatalmas siker volt A kis kedvencek titkos élete című mese. A rendező ismét Chris Renaud lesz, akinek a nevéhez a Gru is fűződik. Amerikában június 24-én mutatták be a 80 millióból készített mozit, amely a premier napján csak a tengerentúlon 118 milliós bevételt hozott a konyhára. Idehaza július 4-én kerül a vászonra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük