Skip to content

Kedvező áron és nagy kijelzővel érkezik az új iPad

Elérkezett a szeptember, amikor mindenki várta az iPhone 11 megjelenését, azonban meglepetéssel kezdte a termékbejelentést a cég, ugyanis érkezik az új iPad is.

A hetedik generáció tagjaként az új termék már 10,2 colos lesz, amely megkapja az A10 Fusion csip-et is. Ez pont elég lesz ahhoz, hogy végre 4K-s filmeket készítsünk rajta, ráadásul alkalmassá válik az AR appok vagy játékok lejátszására is.

Jó hír az Apple tulajdonosoknak, hogy az újdonság kompatibilis lesz az első generációs Pencil tollal, tehát írni és rajzolni is lehet majd a kijelzőjére. Továbbá csatlakoztatni lehet hozzá teljes méretű Smart Keyboard tokot is. Az iPad-ra usb tárolók köthetőek, hogy fájlokat másoljunk fel rá, ezt pedig a legfrissebb iPadOS támogatja majd.

A vállalat nagyon hajt, hogy ott legyen az oktatási piacon, amely az árból is meglátszik. A 32 gigás tárhellyel rendelkező termék 330 dollárba kerül majd, azaz 135 ezer forintba, ha mindez nem lenne elég, akkor a diákok még kedvezményesebben, 300 dollárért vásárolhatják majd meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük