Skip to content

Klippremier: Ed Sheeran ft. Khalid – Beautiful People

Ed Sheeran nem tétlenkedik, hiszen a minap jelent meg legújabb alkotása, amelyben Khalid is közreműködik. A két előadó “Beautiful People” címmel készítette el közös alkotását, amelyhez már a videóklip is megérkezett.

A dal emlékeztet, hogy legyél hű magadhoz és az embertársaidhoz. Egységbe foglalja mindazt, amit mindig elfelejtünk, mégpedig, hogy az emberek csodálatosak. Az énekes-dalszerző nem sokkal a megjelenés előtt kezdte csak el promotálni a művet, amely így is hatalmas siker lett. A hozzá tartozó dalszöveges klip 27-én, míg a hivatalos kisfilm 28-án látott napvilágot. 

A dal Sheeran korongjának egyik kislemeze. Nemrég jelent meg a Justin Bieber-rel közös “I Don’t Care”, illetve annak akkusztikus változata, amelyet a premier óta már több mint 150 millióan tekintettek meg youtube-on. Ed a 15 dalt tartalmazó CD-n 22 világsztárral dolgozott együtt, köztük Eminem, 50 Cent, Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars Chis Stapleton.

 

 

 

 

Ha találkoznál Ed Sheeran-nal és esetleg hallani szeretnéd a legnagyobb slágereit, akkor ne feledd, hogy ő lesz a Sziget idei egyik sztárfellépője augusztus 7-én.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük