Skip to content

Megérkezett a Charlie Angyalai első előzetese

A Charlie’s Angels 2019-es változata még idén mozikba kerül! A történet főszerepében az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, az egyre nagyobb szabású alkotásokban szerepet kapó Noah Centineo, illetve feltűnik még Sam Claflin és Djimon Hounsou. A premier 2019. november 15-re esik.

A akció komédiát Elizabeth Banks rendezte, az írói székbe pedig Evan Spiliotopoulos, illetve David Auburn ültek. Az alkotás hírei első körben 2015-ben reppentek fel a Sony Pictures-nél. A reboot kapcsán Elizabeth Banks beszélt először, majd nem sokkal később be is jelentették, elkészült a folytatás. 2018. júliusában leszerződték a három főszereplőt, az angyalokat, méghozzá Kristen Stewart-ot, Naomi Scott-ot, illetve Ella Balinska-t. Őket követte szeptemberen Patrick Stewart és a többiek. Az utolsó válogatások októberben zajlottak, ekkor válogatták ki a maradék férfi szereplőt, Sam Claflin-t, Noah Centineo-t és Chris Pang-ot.

A forgatások 2018-ban zajlottak Hamburgban, Törökországban és természetes Amerikában. Az utolsó jelentetet 2018. december elején vették fel, ehhez képest az első előzetest viszonylag korán kiadták, hiszen bár a premier idén novemberben lesz, a forgatásokat alig pár hónapja fejezték be.

A filmzene kapcsán érdekesség, hogy májusban bejelentették, Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey közösen készítenek a filmhez egy dalt, amely már a minap megjelent előzetesben is hallható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük