Skip to content

Megérkezett a The Mandalorian első előzetese

Végre itt van az első élőszereplős Star-Wars sorozat, a The Mandalorian első előzetese. A sorozatban főszerepet játszik Pedro Pascal, akin kívül olyan nevek szerepelnek a listán, mint Carl Weathers vagy épp Gina Carano.

A Jedi visszatér utáni időkben folytatódó alkotás egy fejvadász történetét meséli el, aki a galaxis peremvidékén keresi a kenyerét, amibe a rohamosztagosok gyilkolása is beletartozik. A trailer a birodalmi szériák karókra tűzött fejfedőivel indít, amely egy kicsit erős egy elvileg családbarát csatornára gyártott sorozattől.

A betekintőben egyelőre nem hallhatjuk a főszereplőt, egyetlen szöveget fedezhetünk fel benne, azt is Herzog szájából hallhatjuk, aki arról beszél, hogy a fejdvadász-szakma nagyon is bonyolult. A kedvcsináló remekül átadja a káoszba süllyedő galaxis western-stílusát, ami a showrunner, Jon Favreau célja is volt.

Az új-zélandi rendező egy fejvadász-droidot fog alakítani, illetve szinkronizálni. Pedro Pascal neve nem ismeretlen az emberek számára, hiszen korábban olyan művekben láthattuk már, mint Trónok harca vagy éppen a Narcos.

A The Mandalorian november 12-én premierezik a Disney+-on.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük