Skip to content

Nincs többé Pókember és Marvel Univerzum

A Deadline információi szerint hiába a hatalmas bevétel a legújabb Pókember-film kapcsán, a lehetséges következő rész már nem a Marvel és a Disney kapcsolatából származik majd. A hírek szerint Kevin Feige már nem dolgozik többé producerként a folytatásban és pontosan emiatt, ha ő nincs, akkor a Marvel is kiszáll belőle.

A Pókember filmsorozat speciális helyzetben van, hiszen a megfilmesítési jogokkal a Sony rendelkezik. Amióta viszont Tom Holland belépett ebbe a világba, azóta a stúdió tulajdonképpen kölcsönadta a szuperhőst a Marvelnek, hogy szerves része legyen az univerzumban. A dolog bejött, hiszen rengeteg pénzt termelt nekik a két film.

Bár a korábbi hírek szerint a két stúdió teljesen meg akarta szakítani az együttműködést, ám mivel az Idegenben című folytatás már a 007-es rekordot is megdöntötte, így ez lett minden idők legtöbb bevételre szert tevő Sony-produkció. A Deadline szerint két folytatás még biztosan készül a szuperhős főszereplésével, főleg mert a legutóbbi részt hatalmas cliffhangerrel zárták.

A Sony erősítette meg elsőként, hogy a Disney és a producer nem kíván a továbbiakban együttműködni velük. A szóvivő hozzátette azt is, hogy a nemrég bejelentett Marvel-filmek miatt Feige-nek túl sok munkája lett, így reménykednek abban, hogy végül a későbbiekben mégis tudnak még együtt dolgozni. A szerződésbontást az okozta, hogy a Disney ragaszkodott, hogy fele-fele arányban állja a két stúdió a költségeket, viszont az alku alapján szerintük túl keveset kaptak volna a bevételből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük