Skip to content

Rekordot döntött a Stranger Things

Visszatért a Netflix-re Stranger Things! A harmadik szezon július negyedikén debütált a plattformon, de álmukban sem gondolták, hogy ekkora siker lesz a nyolc részes évad.

A Stranger Things első évada 2016-ban indult útnak, a folytatásra azonban 2017-ig várni kellett. Ezt követően a harmadik évad csak idén nyáron került a kínálatba, így közel két évre volt szükség ahhoz, hogy kitalálják mi legyen a történet. A 80-as években játszódó sztori egy csapat gyermekről szól.

A minap twitteren közölték a hírt a rajongókkal, hogy a nemrégiben bemutatott folytatást több mint 40 millió háztartásban kezdték el nézni, illetve hozzátették azt is, hogy ebből 18 millióan már be is fejezték azt.

.@Stranger_Things 3 is breaking Netflix records!

40.7 million household accounts have been watching the show since its July 4 global launch — more than any other film or series in its first four days. And 18.2 million have already finished the entire season.— Netflix US (@netflix) 8. Juli 2019


A Netlfix-es nézettséget semmilyen formában nem mérik, kizárólag az ő általuk kiadott közleményekre tudunk hagyatkozni. Ezáltal tudtuk meg, hogy 2019-ben a legnézettebb szériájuk az Umbarella Academy volt, amelyet egy hónap alatt több mint 45 millióan néztek meg elejétől a végéig. Persze ezket az adatok is kétesek, hiszen nem a teljes epizódot nézik, hanem azokat az embereket, akik az adott rész legalább 70%-át végigkövették.

Bár arról még nincsenek információk, hogy a Stranger Things egy negyedik évadra is visszatérne, de az adatok alapján nagy esély van arra, hogy folytatódjon a kritkusok és a nézők által annyira kedvelt széria.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük