Skip to content

Stranger Things – Meglepő infók a 4. évadról

A Stranger Things című amerikai Netflix sorozat 2016-ban robbant be a köztudatba, amikor felkerült a platform kínálatába. A széria hatalmas népszerűségnek örvendett, és a mai napig milliók imádják mind a három szezont. A folytatást korábban már berendelték, de további infót a mai napig nem kaptunk róla.

A negyedik évadban ismét visszatér Hawkins és a sorozat hősei, ám arról fogalmunk sincs, hogy mikor kerülhet bemutatásra következő felvonás. Hivatalosan még nem jelentették be, de tekintve a Stranger Things népszerűségét, valószínűleg nem kell sokat várnunk a premierre. A Production Weekly információi szerint már javában készítik a negyedik szezont, amelynek forgatásai már októberben megkezdődhetnek. Ezáltal akár jövőre már nézhetjük is a Netflix-en, ami miatt a rajongók már most nagyon izgatottak, hiszen alig több mint egy évet kéne várniuk az idei bemutató után.

A történetről egyelőre nincsenek információk, de a nyolc részes évadot követően várhatóan a következő is hasonló epizódszámmal rendelkezik majd. Az új szezon teljesen más lesz, mint a korábbiak, de a készítők elmondása szerint sokkal izgalmasabbnak ígérkezik. Elárulták továbbá, hogy biztosan nem kell nélkülöznünk egyik főszereplőnket sem. Bár Billy a misztikus szörny áldozatául esett, a Jim Hoppert megformáló David Harbour pedig már aláírt a negyedik évadra, így már biztosan visszatér a folytatásra, bár az még egyelőre kérdéses, hogy milyen formában teszi ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük