Skip to content

Szeptemberi Netflix premierek

Szeptember nemcsak egy új hónapot, hanem új évszakot is jelent. A Netflix ősszel előszeretettel premiereztet jobbnál jobb sorozatokat és filmeket, amelyekből idén sem lesz hiány. Első körben nézzük meg azokat a streaming-es alkotásokat, amelyek a következő hetekben érkeznek a platformra.

Elite (szeptember 6.)

A spanyol tinisorozat már a második szezonját kezdi idén. A dráma egy iskolában játszódik, ahol számos bonyodalmat okoznak a diákok és a tény, hogy félig-meddig szappanoperáról beszélünk. A Netflix már a harmadik évadot is berendelte, amely 2020-ban kerül fel a kínálatukba.

Unbelievable (szeptember 13.)

A minisorozat készítője Susannah Grant, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Charlotte’s Web vagy éppen a Pocahontas. A sorozat egy fiatal lány sztoriját boncolgatja, aki arról hazudott, hogyan erőszakolták meg korábban. A nyolc epizód az ő sztorijával foglalkozik majd. Főszerepben Toni Collette, Merritt Wever és Kaitlyn Dever.

Criminal: UK, Germany, France, Spain (szeptember 20.)

A sztori a rendőrségen kezdődik, ahol a kihallgatószobában lévő gyanúsított bevall egy gyilkosságot. A minisorozat három epizódból fog állni, amelynek főszerepébe David Tennant, Hayley Atwell és Clare-Hope Ashitey állnak majd. A három rész mindegyike egy napon debütál, de a francia, a német és a spanyol változat is ugyanezen a napon kerül fel a kínálatba.

The Politician (szeptember 27.)

A Netflix és Ryan Murphy közös alkotása is ebben a hónapban kerül bemutatásra. Az első évadban nagy szerepet játszik a pénz és hatalom. A sorozatban olyan színészek kaptak lehetőséget a bizonyításra, mint Ben Platt, Zoey Deutch, Benjamin Barrett és Gwyneth Paltrow.

https://www.youtube.com/watch?v=6-kdBlzCG7w

In The Shadow Of The Moon (szeptember 27.)

A sztori 1988-ban philadelphiai rendőrről szól, név szerint Thomas Lockhart, akit Boyd Holbrook alakít majd. A férfi minden kilencedik évben újjéled, a mostani esetnél azonban komolyn problémákba ütközik, amelyek veszélyesek lehetnek akár a kilétére is. A filmet Jon Mickle rendezte, amely vizsgálja az idő hatalmát és azt, hogy ami elmúlt, az, hogy hozhat össze vagy választhat szét bennünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük