Szeptemberi Netflix premierek

Szeptember nemcsak egy új hónapot, hanem új évszakot is jelent. A Netflix ősszel előszeretettel premiereztet jobbnál jobb sorozatokat és filmeket, amelyekből idén sem lesz hiány. Első körben nézzük meg azokat a streaming-es alkotásokat, amelyek a következő hetekben érkeznek a platformra.

Elite (szeptember 6.)

A spanyol tinisorozat már a második szezonját kezdi idén. A dráma egy iskolában játszódik, ahol számos bonyodalmat okoznak a diákok és a tény, hogy félig-meddig szappanoperáról beszélünk. A Netflix már a harmadik évadot is berendelte, amely 2020-ban kerül fel a kínálatukba.

Unbelievable (szeptember 13.)

A minisorozat készítője Susannah Grant, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Charlotte’s Web vagy éppen a Pocahontas. A sorozat egy fiatal lány sztoriját boncolgatja, aki arról hazudott, hogyan erőszakolták meg korábban. A nyolc epizód az ő sztorijával foglalkozik majd. Főszerepben Toni Collette, Merritt Wever és Kaitlyn Dever.

Criminal: UK, Germany, France, Spain (szeptember 20.)

A sztori a rendőrségen kezdődik, ahol a kihallgatószobában lévő gyanúsított bevall egy gyilkosságot. A minisorozat három epizódból fog állni, amelynek főszerepébe David Tennant, Hayley Atwell és Clare-Hope Ashitey állnak majd. A három rész mindegyike egy napon debütál, de a francia, a német és a spanyol változat is ugyanezen a napon kerül fel a kínálatba.

The Politician (szeptember 27.)

A Netflix és Ryan Murphy közös alkotása is ebben a hónapban kerül bemutatásra. Az első évadban nagy szerepet játszik a pénz és hatalom. A sorozatban olyan színészek kaptak lehetőséget a bizonyításra, mint Ben Platt, Zoey Deutch, Benjamin Barrett és Gwyneth Paltrow.

In The Shadow Of The Moon (szeptember 27.)

A sztori 1988-ban philadelphiai rendőrről szól, név szerint Thomas Lockhart, akit Boyd Holbrook alakít majd. A férfi minden kilencedik évben újjéled, a mostani esetnél azonban komolyn problémákba ütközik, amelyek veszélyesek lehetnek akár a kilétére is. A filmet Jon Mickle rendezte, amely vizsgálja az idő hatalmát és azt, hogy ami elmúlt, az, hogy hozhat össze vagy választhat szét bennünket.

Kurdi Réka Author

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük