Skip to content

Szökési kísérlet a saját lányodnak öltözve?

A 42 éves Shorty becenévre hallgató Clauvino da Silva, brazil kábítószerkereskedő kudarcot vallott szökési kísérletében. Ezzel egy következő szintre fejlesztette hasonló szituációba került kolumbiai csempészünk művészetét.

Maga a koncepció vitathatatlanul briliáns elmére vallott, azonban gyakorlatban már kevésbé állta meg a helyét. A bandavezér úgy tervezett megszökni a Rio de Janeiróval szomszédos Gericinó nevezetű börtönből, hogy a látogatóba jött 19 éves lányának maszkírozta magát, és ivadékát az épületben hagyva futamodott volna meg. A tervek azonban azért vannak, hogy összedőljenek. Úgy tűnik a ‘Shorty’ név meg van átkozva, minthogy ugyanazon becenevet birtokló Köpcösünk is nemrég került rács mögé...

Minthogy a riói bizniszt nagyban uraló kábítószer-hálózat egyik vezetőjéről beszélünk, szökési kísérletéért egy sokkalta szigorúbban őrzött fegyházba transzportálják bukott hősünket. És hogy a lánya se ússza meg szárazon, bűnrészesség miatt ellene is vádat emelhetnek majd – írja a Guardian.

Íme továbbá a hatóságok által közzétett videó a feltűnően frusztrált férfi bukásának nemes pillanatáról:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük