Skip to content

Túl sok Star Wars-filmet forgattak le túl rövid idő alatt?

A Disney vezetője beismerte, hogy túl sok Star Wars-mozit készítettek el rövid időn belül. 2012 őszén 3 milliárd dollárért vásárolták fel a Lucasfilmet, onnantól kezdve pedig fellendült a filmsorozat forgatása is.

A 2015-ös Az ébredő erő után egy évre rá már érkezett is a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet. A két alkotás bár nagyon jól zárt a bevételek szempontjából, de az ezt követő 2017-es Az utolsó Jedik, illetve a Solo sztorija már kevésbé érdekelte a közönséget. Utóbbi még a 400 milliós határt sem érte el, ami nagy szégyen volt a Disney számára. Ennek kapcsán az elnök belátta, hogy túl gyorsan készítették el a folytatásokat, ám mégsem aggódik a sorozat jövőjét illetően.

Bob Iger, a Disney elnöke nemrég belátta, hogy a kapkodásban talán kissé megfáradhatott a formula. Mégsem aggódik a jövőt illetően. Ron Howard azzal indokolta a Solo bukását, hogy nagyon kevés idő telt el Az utolsó Jedik óta. Éppen ezért a következő Star Wars-ra másfél évet kell várni, eközben viszont hamarosan elindul a Disney+, ahol november 12-én elstartol a The Mandalorian, illetve nemsokára Obi-Wan saját szériája is felkerül a platformra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük