Skip to content

Új előzetesen Scorsese féle The Irishman

Nemsokára érkezik Martin Scorsese legújabb alkotása, a The Irishman, amelyet a Netflix-nek készített el. Bár a hivataloson moziban debütál, nem máshol mint a New-Yorki Filmfesztivál nyitóestéjén szeptember 27-én, ám ezt követően kerül fel a Netflix kínálatába a neves alkotás.

Egyelőre csak azt tudtuk meg, hogy a platformon ősszel kerül bemutatásra. Emellett pedig természetesen pár moziban is műsorra tűzik, de nem mindenhol. A hírrel együtt érkezett két fotó is a főszereplőkről, akik nem mások, mint Al Pacino és Robert De Niro.

A mostani műben visszatérnek a korábbi Scorsese sztárjai, Joe Pesci, Robert De Niro és Harvey Keitel, és természetesen a már említett Al Pacino is erősíti a gárdát, aki most először dolgozik együtt a rendezővel. A Hallom, szobafestő vagy című regény alapjául szolgáló filmben De Niro játszotta Frank Sheeran-t, aki a maffiának dolgozó ír bérgyilkos, ráadásul a pennsylvaniai gengsztervezérnek dolgozik.

Miután a történet egy évtizedet ölel fel, így a készítők kénytelenek voltak a film első felében digitálisan megfiatalítani a színészeket, hogy mostanra a koruknak megfelelően nézzenek ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük