Skip to content

A 4. évaddal véget ér a Thirteen Reason’s Why

2017-ben hatalmasat robbant a bomba, amikor a Netflixen elstartolt a 13 okom volt című adaptáció. J. Asher regénye 2007-ben debütált, de csak tíz évvel később került a tévék képernyőire a történet. Az öngyilkos lány sztorija kapott hideget és meleget is, de kétségkívül hatalmas siker volt a platformon.

A streamingszolgáltató nem sokkal az első évad végét követően bejelentette, hogy érkezik a folytatás, hiába ért véget könyvben a történet. A második szezon után szó volt harmadikról is, amelyik hamarosan debütál is a Netflixen. Még mielőtt ez elstartolna, berendelték a 4. évadot, amely egyben az utolsó is lesz.

A sorozat kapcsán szülők ezrei tüntettek Amerikában, hogy vegyék le a műsorról az alkotást, ugyanis több diákra hatással volt Katherine öngyilkossága és hasonló módon vetettek véget ők is életüknek.

Éppen ezekért volt meglepő döntés volt a platformtól, hogy további három évadot bekért belőle, de ez az ő döntésük. Az már más kérdés, hogy főként azért lépték ezt meg, mert meg akarták lovagolni a hatalmas sikert.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül fel a kínálatba a lezáró évad, de várhatóan jövő nyáron láthatjuk majd a 4. szezont, amelyről nem sokat árultak el, de jelenleg is forgatják. Az utolsó évad első részét Russell Mulcahy rendezi és Brian Yorkey írja.

A berendelés és a kasza mellé megkaptuk az első harmadik szezonos betekintőt is.

https://www.youtube.com/watch?v=Pws-LN_-riM

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük