Skip to content

A filmtörténelem legnagyobb bukásai

A filmes szakmában nagy visszhangja van annak, ha valami nem sikerül. Ha a kritikusok erősen lehúzzák, akkor már szinte esélytelen, hogy bárki más megnézze. A bukás szinte biztossá válik. Összeszedtük nektek azokat az alkotásokat, amelyek a legtöbb veszteséggel zárták a “karrierjüket”. Hozzáteszem, sok esetben olyan neves színészek voltak a főszerepben, hogy mi magunk is meglepődtünk rajta, hogy még az ő alakításukkal sem sikerült nézőket toborozni a mozikba.

Pluto Nash – Hold volt, Hold nem volt… (2002)

A Római Birodalom bukása (1964)

A sztori 180-ban játszódik, amikor a római birodalom hanyatlásnak indult. Marcus Aurélius fiát nevezi ki utódjául, de mielőtt ezt hivatalosan is bejelentené, meggyilkolják. Lánya, Lucilla kelet békéje érdekében összeházasodik Örményország királyával. A film 20 millióba került, de az évek során 126 milliós veszteséget termelt a készítőknek.

A kincses sziget kalózai (1995)

A főszerepben Morgan Adams, aki apja halála után átveszi a legénységet és a kalózhajót. Kezébe kerül egy kincsestérkép egy darabja, így nyomozni kezdi a hiányzó darabokat. Az alkotást közel 100 millióból forgatták le, azonban 137 milliód bukott, így joggal van a listánkon.

Pages: 1 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük