Skip to content

A filmtörténelem legnagyobb bukásai

A magányos lovas (2013)

Bár a mozi főszerepében Johnny Depp áll, mégsem jelentett sokat a név, hiszen a produkción 125 millió dollárt buktak a készítők. A sztori a Texas Rangerekről szól, akik próbálják betartatni a törvényeket a vadnyugaton. Egy veszélyes bandita és csapata az összes rangerrel végez, csak egyet hagy megközülük, aki inkább hisz a jogban, mind a fegyverek erejében. A történet alapján nem csoda, hogy nem sokakat érdekelt.

47 Ronin (2013)

Az Universal által készített mozi hatalmas bukás volt 2013-ban. Egy tapasztalatlan rendezőtől mondjuk nem is akkora csoda. A történet főszereplője Keanu Reeves, de még ő sem volt elég, hogy bevonzza a nézőket a mozikba. A premiert tologatták, a költségeket pedig emelték. Végül 225 millióból forgatták le, a vesztesége pedig 150 millió volt. Nagyon nem érte meg ez az Universal csoportnak.

A 13. harcos (1999)

Bár a 13. harcost egy neves rendező készítette, mégsem volt akkora siker, mint azt gondolták volna. Antonio Banderas neve dobhatott volna még az alkotáson, de szinte semmit nem jelentett a nézőknek. A mozi annyira rosszul sikerült, hogy a tesztvetítések után átdolgozták, amelyek csak feljebb emelték a költségeket, de a kritikusok még így is lehúzták az egészet. Végül 183 millió dolláros veszteséggel zárult ez a projekt.

Pages: 1 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük