Skip to content

Az IMDB legjobbra értékelt sorozatai

A múltkor összegyűjtöttük nektek azoknak a filmeknek a listáját, amelyeket a legjobbra értékeltek az IMDB felhasználói. Ennek apropójaként most elhoztunk nektek egy hasonló felsorolást, ahol a szériákat vesézzük ki röviden.

10. Our Planet

Talán senkit sem lep meg, ha azt mondom, hogy a Netflix saját gyártású dokusorozata bekerült a legjobbak közé. Az Our Planet minden része a világ egy-egy pontjára éleződik ki, amely által betekinthetünk Afrika, Európa, illetve Amerika és Ázsia különböző pontjaira, illetve állatvilágába. A természetfilmek a lehető legcsodálatosabb módon mutatják be a világunkat.

9. A Kék bolygó II.

A 2017-es alkotás a BBC Earth dokusorozata. A miniszéria nyolc epizódból áll, amelyek mindegyike a vízről, a tengeri élővilágról és állatokról szól. A narrátor David Attenborough, akinek már több hasonló alkotást köszönhetünk.

8. Kozmosz: Történetek a világegyetemről

A Kozmosz szintén egy dokumentumfilm sorozat, amely 2014-ben premierezett. A széria 26 epizódból áll, így egy viszonylag hosszan elnyúló alkotásról beszélhetünk. A részek kiterjednek a földre, vízre, de még néhány esetben a levegőre is.

7. Drót

Az öt évados sorozat az HBO gyártásában indult 2002-ben és 2008-ig futott. A Drót 60 részt élt meg, amely elegendő volt ahhoz, hogy máig az egyik legsikeresebb sorozat legyen. A felhasználók a hetedik helyre repítették a több mint tíz éve véget érő szériát.

6. Trónok harca

Ha azt hitted, hogy a Trónok harca végez az első helyen, akkor hatalmasat tévedtél. A nagysikerű sorozat “csak” a hatodik helyet szerezte meg, talán a befejezésnek köszönhetően, talán azért, mert nem nyerte el mindenki tetszését. Az alkotás idén ért véget, de a hatalmas rajongótábor a mai napig hiányolja a szériát.

A cikk folytatásához kattints ide.

Pages: 1 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük