Skip to content

Ezeket a sorozatokat néztük leginkább idén

A különböző oldalak minden évben összegyűjtik a legnézettebb szériák listáját. Ez az idei évben is megtörtént és bár kicsit érdekes a top 10, mégis érdemes néhány szót ejteni róla. Tehát a 2018. szeptemberében induló tévészezon 18-49-es korosztályában az alábbi alkotások voltak a legnézettebbek.

10. The Good Doctor

A tavalyi újonc viszonylag magas nézettséggel kezdte meg pályafutását, amely azóta bár 26%-ot lecsökkent, így is befért a tíz legsikeresebb közé összesítésben. Az orvosos dráma 2,6-os átlaggal zárta a második szezonját, ami nem csoda, hiszen az ebben a témában készült művek rendszerint sikeresnek mondhatóak.

9. Young Sheldon

Szerintem senkit nem lep meg, ha azt mondom, hogy a Young Sheldon is a legjobbak között szerepel. A kilencedik helyet megszerző spin-off nézettsége 21%-kal csökkent, de még így is 2,6-os átlaggal végzett ebben a pozícióban a 18-49-es korosztályban.

8. Manifest

A Manifest újoncként kezdte meg pályafutását 2018-ban. Sokáig kérdés volt a második szezon, ám most már biztosan érkezik a folytatás, de csak 2020-ban. A nézettség terén viszonylag stabil lábakon állt az egész évad során, átlagban pedig 2,8-al zárta az évet.

7. Grey’s Anatomy

A Grace klinika, mint veterán van a listán. Hatalmas sikereket ért el, ráadásul ősszel már a 16. szezonját kezdi meg. A sorozat 2005-ben indult és hírneve azóta is töretlen, imádják a rajongók annak ellenére is, hogy folyamatosan cserélgetik a színészeket. Bár a négy fő karakter a kezdetek óta jelen van, sok régi szereplő hiányzik a sorozatból. Ennek ellenére idén is bekerült a legjobbak közé a 2,9-es átlagával, összességében pedig csak 12%-ot csökkent az előzőekhez képest.

6. NFL: The OT

A cikk folytatódik a második oldalon.


Pages: 1 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük