Skip to content

Ezeket a sorozatokat néztük leginkább idén


5. The Masked Singer

A The Masked Singer egy énekes tehetségkutató, amelynek zsűrijei Ken JeongJenny McCarthyNicole Scherzinger és Robin Thicke. Az első rész januárban került levetítésre, de így is bekerült a legjobbak közé. Az évet 3,8-al zárta, amely nem kis teljesítmény.

4. The Big Bang Theory

Az Agymenők utoljára került fel erre a listára, hiszen 12 év után búcsúznak kedvenc tudósaunk. Sheldon, Leonard és Penny, illetve a többi szereplő könnyes szemekkel vette fel az utolsó jeleneteket, illetve részeket, amik bár rekordot nem döntöttek, sokat nyomtak az idei évad átlagán, amely végül 3,8 let, 14%-os csökkenéssel az előzőekhez képest.

3. This Is Us

A drámasorozat a kezdetek óta hatalmas siker. Idén már a harmadik évad volt képernyőn és további három biztosan várható, hiszen korábban egyszerre rendelték be őket. A Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Chrissy Metz, Justin Hartley és Sterling K. Brown főszereplésével készült alkotás folyamatosan hozza a megdöbbentő jeleneteket, amelynek köszönhetően 3,8-al zárták az idei tévészezont.

2. NFL Thursday Night Football

A focis műsor 4,4-es rating-et produkált, amely 3%-os emelkedést jelentett a tavalyihoz képest. Ebből is látszik, hogy a foci még mindig családi esemény az amerikai családokban.

1. NFL Sunday Night Football

Az egyedüli, amely semmit sem változott tavaly óta, hiszen ugyanezeket az adatokat produkálta, de ez is bőven elég volt az első helyhez és az 5,9-es átlaghoz.

Pages: 1 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük