Skip to content

Hatalmas költségvetéssel forognak a Disney+-os Marvel sorozatok

Miután bejelentették a negyedik fázis készítését, sejtettük, hogy nem kevés pénzt fognak beleölni az alkotásokba. Kevin Feige nem okozott csalódást, hiszen már javában dolgozik a Marvel sorozatokon, amelyek a Disney+-on debütálnak majd.

A legfrissebb információk szerint nem kis összegből készülnek ezek az alkotások. Összehasonlításként a Netflix négy sorozatának első évadai összesen alig kerültek többe, mint amennyibe a WandaVision vagy éppen a Loki fognak külön-külön. A Daredevil, a Luke Cage, az Iron First és a Jessica Jones tehát közel sem forogtak annyi pénzből, mint ezek fognak.

Értesülések szerint mindegyik projekt mozifilmekhez hasonló költségvetéssel rendelkezik majd, ez pedig körülbelül 100-10 millió dollárt jelent szériánként. A sorozatokat 6-8 részesre tervezik, tehát egy-egy epizód 12-15 millió dollárba kerül majd. Az alkotók próbálnak hűek maradni a sorozatok látványvilágához, illetve az univerzum egészéhez, éppen ezért nem akarják, hogy bármilyen részlet is kilógjon a többi közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük