Skip to content

Októberi Netflix-premierek

Ahogy minden hónapban, így most is összegyűjtöttük azokat a filmeket és sorozatokat, amelyek októberben térnek vissza a Netflix-re, vagy kerülnek fel a szolgáltató kínálatába.

In the Tall Grass (október 4.)

Októberben folytatódik a Stephen King regények vászonra vitele. Az In the Tall Grass 4-én kerül fel a Netflix-re, amely két gyermekről szól, akik ismeretlen terepre kerülnek, ahonnan nem találják a kiutat. Főszerepben Patrick Wilson, Laysla De Oliveria és Harrison Gilbertson.

Peaky Blinders (október 4.)

A sorozat 5. évada hamarosan visszatér, de most már a Netflixre. A széria történelmi, amely korábban a BBC-n ment, ám a szolgáltató felvásárolta, így már csak itt lesz elérhető a folytatás. Főszerepben Cillian Murphy, Paul Anderson és Helen McCrory.

El Camino: A Breaking Bad Movie (október 11.)

Októberben végre megérkezik a Breaking Bad film, amelyre már oly’ régóta várunk! A világpremierre 11-én kerül sor, de egyelőre nem sokat tudunk a bemutatóról. Annyi biztos, hogy a sorozat fináléját követően veszi fel a fonalat, tehát szükséges ismernünk a széria végét is ahhoz, hogy érthessünk a mozit is.

Eli (október 18.)

Az Eli című horrorban a Netflix a korábbi sztárjait szerepelteti, akik között ott vannak a The Haunting of Hill House és a Gerald’s Game színészei. A Halloweenre készült alkotás október 18-án kerül bemutatásra, amely egy fiúról szól, aki halálos betegségben szenved, amelynek kezelését egy kísértetjárta házban heveri ki.

The Laundromat (október 18.)

A Netflix nem semmi gárdát szerződtetett le a The Laundromat című filmjéhez! Az alkotásban olyan tehetségek kaptak főszerepet, mint Meryl Streep, Gary Oldman és Sharon Stone. A történet egy özvegyről szól, aki biztosítási csalásokkal foglalkozik.

Dolemite Is My Name (október 25.)

Egy hónapja írtunk már Eddie Murphy visszatéréséről. A Dolomite Is My Name október végén végre bemutatásra kerül.

A sztori egy valós személy történetét dolgozza fel, hiszen a már említett Rudy Ray Moore-ról szól, aki úgy jött ki a gödörből, hogy filmezni kezdett és a hetvenes években megalkotta a Dolomite nevű karaktert. Az első betekintőben láthatjuk, ahogy Eddie magára ölti az exhibicionista férfi szerepét, de találkozhatunk a már említett színészekkel, illetve DaVine Joy Randolph-hal, Tittus Burgess-sel és Craig Robinson-nal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük